dijous, 8 de febrer de 2018

TARDOR-HIVERN

Fa setmanes que el bloc no funcionava i ara per fi, podem explicar coses que hem fet aquest últims mesos.

El passat trimestre els alumnes d'educació infantil i primària vam anar d'excursió al Pont del Diable. Allí els alumnes van poder gaudir de l'entorn natural i el patrimoni cultural d'aquest indret. Vam aprofitar la sortida per poder explorar els elements de la tardor treballats a l'aula.

El passat mes de desembre l'escola es va posar en marxa per preparar el Nadal. Com cada any l'escola viu al màxim aquestes festes amb moltes activitats relacionades amb aquestes dates plenes d'alegria i il·lusió pels infants.

Una de les activitats especials i que els alumnes preparen amb molta dedicació i esforç, és el festival de Nadal. Aquest any , va seguir el fil conductor de les dates més senyalades tant relacionades amb el Nadal com amb l'hivern. Els alumnes de primer de primària van anar vestits de calçots i van desitjar unes bones festes a tothom.Aquest festival va anar acompanyat d'altres activitats, com fer cagar el Tió de Nadal, una tradició arrelada a la nostra cultura i que els alumnes viuen amb una especial il·lusió i impaciència.


L'últim dia de curs abans de les vacances de Nadal, els alumnes reben la visita del Pare Noel. Activitat que es promou des de l'àrea de llengua anglesa del centre. Els alumnes saluden al Pare Noel i aquest els hi dóna uns dolços. Els recorda que cal portar-se bé i que aviat passarà per totes les cases.


 Finalment els alumnes gaudeixen del pessebre vivent del centre, que l'AMPA organitza durant la visita dels Reis Mags. Els alumnes donen la carta als Reis Mags i els hi canten una nadala treballada a l'aula.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada